Ondernemers uit Oss

Natuurgeneeskundig therapeut Karin Bettgens is werkzaam in het Zonneschijntje.
Zij doet o.a. verschillende massage technieken:

- intuitíeve massage
Intuïtieve massage, gebaseerd op de klassieke massage, is een holistische massage die er op gericht is om lichaam en geest te laten ontspannen en (lichaam)bewustwording te bewerkstelligen

-schröpfmassage
Inzetbaar bij
Chronische pijnen, reduceren van pijnklachten, hoofd-, nek-, schouder- en rugklachten, RSI-verwante klachten, vermoeidheidsklachten, lokale stagnaties, verzuring.

Deze behandeling is ook preventief of bij periodiek onderhoud inzetbaar. Schröpfmassage en cupping houden je spieren en bindweefsel soepel, versterken je immuun stelsel. Lichaamsvloeistoffen gaan stromen en pijnen nemen af. Het is een intensieve behandeling en blijft geruime tijd nawerken.

- neuro massage
Door de ontspannende en activerende werking is deze massage helend voor je lichaam en je geest.Het warm wrijven en masseren. Hoe snel er verbetering optreedt in geval van klachten, is afhankelijk van de soort klacht en de duur van de klacht. Maar verbetering komt er in elk geval.

-voetreflex massage
Deze voetreflexmassage helpt om het lichaam te ontspannen en helpt daarmee om eventuele blokkades te verwijderen en de energiedoorstroming te bevorderen, waardoor lichaam en geest weer in evenwicht raken. Deze vorm van drukpuntmassage zorgt voor een algehele welbevinding van het lichaam en zorgt voor een betere doorbloeding van onze bloedvaten. Dit heeft als gevolg dat afvalstoffen beter naar uitscheidingsorganen kunnen worden vervoerd. Tevens worden de hormoon- en zenuwfuncties kwalitatief gezien beter.

zij doet ook :


homeopathie
Er zijn vele wetenschappelijke onderzoeken die aantonen dat homeopathie werkzaam is bij vele kwalen en aandoeningen...
Hierbij wordt een prikkel gegeven die het afweermechanisme in het lichaam activeert.

fytotherapie:
Met kruiden in de vorm van tincturen of theeën worden klachten vermindert of voorkomen

Magnetiseren:

is het overbrengen van energie van de therapeut naar de cliënt. Hierbij kan men 2 vormen van energie overdracht onderscheiden: het geven van de eigen energie door de genezer, en het doorgeven van energie die niet van de magnetiseur zelf is. Het geven van de eigen energie wordt “magnetisch genezen” genoemd, en is volgens de theorie van het magnetiseren iets wat iedereen van nature doet
Door mijn vele behandelingen heb ik hier veel ervaring in. Je voelt je fitter en energieker, klachten gaan weg.
We herhalen een aantal keren de behandeling, totdat de klacht verdwijnt en je je weer goed voelt.
De klacht is ook niet in één dag begonnen, dus je begrijpt dat het niet in één behandeling weg is.

vaak wordt er een combinatie van behandelingen op maat gemaakt
de prijs is in onderling overleg naar de behoefte en de duur van de behandeling

Wil je meer weten hier over?


mail dan vrijblijvend naar    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   (Ik werk met lage prijzen vanuit de Stichting)

of bellen via       06 15953099

 

 

Mijn naam is Marga,

Graag zet ik me in om mensen te helpen met mijn aandacht, respect, helende gesprekken en Magnetiseren.

Als ik met je in gesprek ben krijg ik spontane waarnemingen en zal op een mooie manier uitleggen naar wat ik zie en voel.

De engelen staan ook aan mijn zijde.

Wil je hier voor graag een afspraak maken, neem dan persoonlijk contact met mij op en bespreken we nadat ik jou verhaal heb gehoord hoe we dit verder kunnen doen en wat de kosten zijn.

Ook organiseer ik spiritueel café avond

Mijn dagen zijn wisselend bij het Zonneschijntje, ook kom ik bij u aan huis

u kunt me mailen op : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     ( ik werk met lage prijzen vanuit de Stichting)