Ondernemers uit Alphen

Anita Bosch is de oprichtster van www.anitabosch.nl

Op mijn 18e levensjaar heb ik een jaar Yoga gevolgd, ben er toen mee gestopt omdat ik zag dat mijn groepsgenoten veel ouder waren en ik de gedachte kreeg dat het blijkbaar niet voor mijn leeftijd was. 

Toch was toen de vonk al voelbaar, in mijn eerste zwangerschap heb ik zwangerschap Yoga gevolgd en meteen is de vonk nog harder gaan branden en sindsdien altijd Yoga blijven beoefenen. 

Om in 1997 de 4 jarige erkende Yogaopleiding gaan volgen in Aalst. En sinds 2001 geef ik wekelijks met veel plezier yogalessen. Yoga maakt je fysiek en mentaal sterk én flexibel. Het geeft contact met lichaam, denken, ademhaling, energie. Het geeft rust, ruimte en kracht. Het geeft zelfkennis en kennis van het Zelf. Ik geef op meditatieve wijze Yoga.

Twee lessen zijn er bij het Zonneschijntje in Alphen op woensdagavond om 19.00 tot 20.15 uur en van 20.30 tot 21.45 uur, verder zijn er yogalessen in Chaam, Baarle Nassau en Ulicoten.  

Motto is:  Leef bewust, creëer geluk

bedankt voor alle moeite en een fijn weekend!


Met vriendelijke groet,
Anita Bosch Grens 36 5111 EB Baarle Nassau Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. www.anitabosch.nl +31 6 - 22832969


 

Sigi Art

Kom gezellig naar een creatieve Workshop of laat je verwennen met een healing


Vanaf sept 2018 start ik met mijn creatieve workshops

Het Zonneschijntje, Baarleseweg 63a, Alphen.
Je mag zelf kiezen welke workshop je wilt doen. Kijk bij diensten voor meer info over de kosten en verschillende workshops die ik aanbied. Opgeven of vragen stellen kan via de email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.